dimecres, 10 de desembre del 2014

Zona de pícnic Aigüassos i la Rabassa, punt d'Informació del Parc Natural de la Vall de Sorteny, Parròquia d'Ordino (Andorra)

Increíblement bonica, frondosa i espectacular zona de pícnic. Està a l'entrada del Parc Natural de la Vall de Sorteny. S'hi arriba des d'una desviació que hi ha just després de la población El Serrat.
Disposa de 6 taules de pedra i 4 barbacoes. L'espai on estan és molt ampli i ombrívola. Ara amb tanta neu no és gaire pràctic, però quan vingui el bon temps será un lloc ideal per estar.
Setembre'15: afegeixo fotos fetes aquest juliol perquè us feu més a la idea.



























Pel costat mateix d'un parell de taules baixa el riu Rialb que li dona un encant especial, va fent alguns petits salts i algún de més gran.

















La zona d'aparcament és molt gran perquè és punt de partida d'excursions. Hi ha una caseta d'informació que nosaltres vam trobar tancada on hi ha banys. Està oberta del 15 de juny al 12 de septiembre, els banys hi están vinculats així que están disponibles en les mateixes dates.











Situació:


Accés: Heu de seguir les indicacions cap a les pistes d'esquí d'Ordino - Arcalis i just després de passar el llogarret de El Serrat trobareu una indicació per girar a la dreta cap al Parc Natural Vall de Sorteny, la zona de pícnic està al costat de l'aparcament, aproximadament a 1600m. de la desviació.



Què visitar?

Parc Natural de la Vall de Sorteny:

Salts d'aigua del riu Rialb a El Serrat:



Parroquia d'Ordino:


4 comentaris:

  1. Un llogaret que sembla força bonic i a tindre amb compte, pro ara crec que hi deu de fer massa fresqueta com per fer-hi unes botifarres a la brasa. Molt bon reportatge Marta. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep; a nosaltres ens va encantar, esperem tornar-hi a l'estiu i poder disfrutar-ho com a zona de pícnic. Una abraçada.

      Elimina
  2. Uy no soc fredeluc pero nomes de veure aquestes foto ja busco un restaurant que facin una bona escudella ben calenteta una imatge de una zona de pic nic no gaire vista molt bon reportage Marta !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto. A Andorra és una imatge força habitual.... de fet de les 7 zones d'Andorra que tinc al bloc 4 són amb neu. A veure si hi podem anar a l'estiu com volem i podem fotografiar-ho i disfrutar-ho sense neu.
      Si que hi feia fred, si.
      Una abraçada.

      Elimina