diumenge, 7 de desembre del 2014

Zona de pícnic (Berenador) dels Prats de la Farga, Bixessarri, Parròquia Sant Julià de Lòira (Andorra)

Gran i bona zona de pícnic al límit entre Andorra i Catalunya. S'hi arriba per una carretera secundària que surt de poc després de Sant Julià de Lòira a Os de Civis (Pallars Sobirà).
Disposa de 23 taules i 9 barbacoes dobles repartides al llarg de la carretera en 4 zones. La primera és la més gran amb 11 taules i 6 barbacoes dobles, les altres son de 4 taules i 2 barbacoes cadauna. No sé com serà l'estiu, però ara quasi no passaven cotxes.








Pel costat passa el riu d'Os, i a l'alçada de la zona de taules gran s'hi ajunta el riu del Coll d'Aquell.






Més fotos:



Com  he comentat està al límit entre Andorra i Catalunya, i és literal:




A les 3 primeres zones quasi no hi ha lloc per deixar el cotxe, més que al costat de la carretera (que és poc transitada).  A l'última zona que és on hi ha el cartell de canvi de país si hi ha un espai per varis cotxes.


Situació:


Accés: si veniu de Sant Julià de Lòira, poc després de la població trobareu una rotonda i heu de seguir les indicacions cap a Os de Civis que pertany al Pallars Sobirà, que està anunciat a 8km; la zona de pícnic comença a uns 6km de la rotonda. Si veniu d'Andorra la Vella trobareu la desviació poc abans de Sant Julià. Os de Civis està ben anunciat.

Què visitar:

Os de Civis (Pallars Sobirà): preciós poble de pedra on nomès es pot arribar en turisme des d'Andorra.



No n'he trobat web, però allà hi ha oficina de turisme.

Parròquia Sant Julià de Lòira:


Andorra:

2 comentaris:

  1. Molt maco el lloc es dels que me agraden amb el riu aprop el lloc de picnic ja dona molta sensacio de hivern molt bones fotos la nocturna ultima genial !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto! La veritat és que a Andorra hi ha llocs deliciosos, de fet com a tot arreu, però a cada zona amb les seves peculiaritats. Aquí també et trobes salts d'aigua per tot arreu, inclos per la carretera.

      Elimina