diumenge, 16 de novembre del 2014

Zona de pícnic del Parc de l'Hostal del Fum, Palau Solita i Plegamans, Vallès Occidental

Seguint la recomenació de la Silvia Nofre (companya de feina) i d'en Jaume Manzanares (seguidor del bloc) hem estat a aquest magnífic parc urbà del municipi de Palau Solita i Plegamans. Està al Camí Reial d'una zona industrial,  al final explico com arribar.
Consta de 19 taules, de les quals 2 són taules dobles i dos triples. Quasi totes estan sota la pineda, a l'ombra. Si hi heu d'anar en grup us recomano anar-hi aviat, perquè avui diumenge a les 11 del matí les taules grans estaven totes agafades.












El parc és de 30 hectàrees amb moltíssim espai per jugar a futbol, anar en bicicleta, córrer, passejar, fer volar estels o el què vulgueu.









Hi ha banys en un edifici blanc ple de dibuixos de bicicletes que està entre l'entrada i la pineda de les taules.

En el parc hi ha un petit tren que fa un recorregut de 15/20 minuts.Costa 2,00€ per persona (a partir d'1 any) i nomès funciona els diumenges i festius d'11 a 13:30h.







Hi ha un punt d'informació que estava tancat, suposo que deuen obrir durant el bon temps. No hi ha cap cartell informatiu d'horaris.






Davant de l'entrada principal de l'Avinguda Camí Reial hi ha un aparcament que durant el cap de setmana és municipal (entre setmana és d'una empresa).




Situació:


Accés: Venint per la C-59 heu de sortir a Palu Solita i Plegamans (on estan anunciats els polígons Riera de Carles i Can Boada).
 Quan arribeu a la rotonda heu de pendre la desviació on hi ha el cartell de Mango i del polígon Riera de Carles i seguir aquest carrer (Via Augusta) recte fins al final.
 Al final del carrer hi ha el parc, gireu a la dreta per l'Avinguda del Camí Reial fins que a l'esquerra veureu l'entrada del parc i a la dreta un aparcament.

Què visitar?

Palau Solita i Plegamans:
Castell de Plegamans

Espai Rural de Gallecs: on per cert hi han 2 zones de pícnic anunciades, però són explanades sense taules (en una hi havia algun banc), o bé nosaltres no ho hem sapigut trobar.






Vallès Occidental:

10 comentaris:

  1. He estat 30 anys vivint a Palau i 5 anys a Gallecs quan era petit, com comprendràs m'ha fet una il·lusió especial la teva entrada d'avui, he anat centenars de vegades al Parc, he pujat al trenet forces vegades i a Gallecs al costat de l'església, antigament hi havia l'escola que jo anava, grans records! bon reportatge i molt documentat, com sempre, fins aviat Marta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rafel,
      Moltes gràcies pel teu comentari.M'alegro que t'hagi fet il·lusió, ens ha agradat molt, és un lloc fantàstic sobretot per anar amb nens.
      Gallecs ho hem trobat molt maco, i més tenint en compte les poblacions tant poblades que ho rodegen; és un lloc molt bonic per creixer. Ara al costat de l'esglèsia hi ha una agro-botiga, no sé si és l'edifici de la teva escola.
      Fins aviat!

      Elimina
    2. La casa on hi ha la agro-botiga no va ser l'antiga escola, Si t'ha agradat Gallecs, al meu bloc trobaràs una pestanya amb fotografies, espero que t'agradi. Bona nit Marta!

      Elimina
    3. Bon dia!
      Les acabo de mirar, molt xules. Haurem d'anar-hi a la primavera per veure l'explosió de colors. Moltes gràcies!

      Elimina
    4. Com sempre un reportage bonissim i amb el seu trenet un altre bon lloc una abraçada !!

      Elimina
    5. Hola Cinto! Moltes gràcies. Vaig pensar en tu perquè feia molt poc que em vas dir que t'agradaven aquests trens. Una abraçada,

      Elimina
  2. Bon reportatge Marta, aquest el tinc quasi al costat de casa, ja he anat algunes vegades i he fet algunes bones fotos, hi han uns racons força bonics. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep! Moltes gràcies! Ja vaig pensar que tant tu com en Rafel ho coneixerieu. La veritat és que el parc dona molt de si, és enorme i molt agradable.

      Elimina
  3. Hola Marta, veo que ya tienes una de nuestro pueblo, te indico otra que hay :Carrer Camí Can Pavana 51, palau solita i plegamans

    https://goo.gl/hZwVbF
    Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rutasmarymon,
      Muchas gracias.Lo del enlace a la foto en 360ª es genial. La apuntamos!
      Un saludo

      Elimina