dimarts, 4 de novembre de 2014

Zona de pícnic de la Font del Mig, Argentona, Maresme

Inspirats en el bloc Fonts naturals, aigua, muntanya i més hem estat a aquesta bonica zona de pícnic al municipi d'Argentona. Està al final de l'Avinguda Burriac (carrer sense sortida) a l'extrem sud-oest del poble.

Consta de 9 taules molt ombrejades repartides en 3 espais:

- Arbreda: hi han 4 taules just a l'entrar al recinte de la font a la dreta.- Font: a més de la font hi ha una edificació que al bloc de Fonts té sostre, però quan hi vam ser nosaltres fa poques setmanes no en tenia. Hi ha 3 taules, dues dintre de l'edificació i una fora.- Zona superior: te 2 taules, d'una no en tinc fotografía perquè estava ocupada.El recinte és tancat i hi ha molt espai per jugar.


Per aparcar haureu de buscar lloc per la zona, no té propiament un aparcament.Situació:


Accés: heu de d'anar a l'Avinguda Burriac i quan trobeu que hi ha una indicació de carrer sense sortida, heu de seguir fins al final; on s'acaba el carrer hi ha la zona de pícnic.
Què visitar?

Argentona:


Argentona està als peus de la Serralada Litoral i té moltíssimes fonts, algunes molt interessants. Nosaltres vam estar a la Font Picant (molt a prop de la Font del Mig) que és molt maca i té molt espai per jugar.


Us suggereixo varies entrades sobre les fonts d'Argentona del bloc que us he mencionat al principi:


Maresme:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada