dimecres, 22 d’octubre del 2014

Zona de pícnic del Parc de l'Estació de Sant Joan de les Abadesses, Ripollès

Bonica i agradable zona de pícnic tot i que quan hi vam ser plovia força i ens vam limitar a fotografiar-la. Està al costat de l'oficina de lloguer de bicicletes de la Via Verda La Ruta del Carbó i el Ferro.
Consta de 6 taules de fusta en una zona ombrejada.





En el parc hi ha l'antiga estació del carrilet on ara hi ha un bar,  l'Alberg Rural Ruta del Ferro, pista esportiva, zona de jocs i de gimnasia.











I naturalment la via verda.





Darrera de l'Alberg també hi ha 3 taules, però no sabem si són d'us exclusiu d'aquest, segur que deixen utilizar-ho si es demana.

Situació:


 Accés: si veniu de Ripoll per la N-260 just a l'entrar al poble us trobareu una bifurcació, heu de girar a l'esquerra i seguir les indicacions cap a Ogassa i  us trobareu l'estacio. El cotxe el podeu possar a l'aparcament de davant de l'estació.



Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més de Sant Joan de les Abadesses:


Què visitar?

Sant Joan de les Abadesses:


Gorg de la Malatosca: aquell dia no hi vam poder anar perquè plovia molt. La foto és de fa 2 anys i si no ha canviat hi havien un parell de taules davant del gorg (no en tinc fotos perquè llavors ni ens haviem plantejat el bloc).


Per si us interessa anar-hi us posso l'enllaç del bloc del Cinto Soler i del Josep Balius on trobareu l'explicació i fotos fantàstiques:

Ripollès:


6 comentaris:

  1. Un lloc molt maco Marta encara que soposo no vareu poguer fer pic nic segons veig a les fotos havia plogut en quantitat es veu tot moll be ja estic a punt de tenir la sortida del divendres al Bergueda a veure si tenim temps de tot tindrem un dia molt apretat .-) una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquell dia vam dinar a la zona de l'ermita de Sant Antoni de Pàdua, però voliem anar al Gorg de la Malatosca i de pas passar una estona al parc, però el temps mana...
      Que vagi molt bé divendres si no parlem demà.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Bon reportatge Marta, aquest lloc es un bon punt de partida o per fer un descans a la ruta del ferro i el carbó; referent a les taules del gorg de Malatosca encara hi son, pro un xic abandonades. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! Ens vam quedar amb les ganes de baixar al gorg, hi haurem de tornar. Una abraçada,

      Elimina
  3. Gràcies per les recomanacions! Fantàstiques! Us acabao de descobrir perquè els de Microcatalunya us han fet una piulada. Només una cosa... s'escriu pícnic amb accent. Gràcies i endavant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta,
      Gràcies pel comentari i gràcies per la correcció. Ja ho he canviat, a tot arreu estava amb l'accent, excepte en el nom del bloc. La veritat és que no sé perquè ho tenia així. Gràcies per avisar.
      I moltes gràcies a Microcatalunya!
      Salutacions!

      Elimina