divendres, 5 de setembre del 2014

Zona de pícnic font de la Tolega, Sant Fruitós del Bages, Bages

Bonica i acollidora zona de pícnic amb magnifiques vistes situada al municipi de Sant Fruitós del Bages. S'han de seguir les indicacions cap al barri de Les Brucardes.

Nomès té una taula a ple sol, però el lloc és molt agradable, i si no hi aneu en ple estiu s'hi estarà molt bé. El racó de la font és molt maco; es va restaurar l'any 2009 per iniciativa d'uns estudiants del municipi.





Queda just per sobre del Llobregat i a més té vistes a Montserrat.



Per sobre de la zona de la font i de la taula hi ha un espai verd molt gran amb una portería de futbol,  algun banc i un sender per passejar.





Situació:

El cotxe s'ha d'estacionar en una zona d'aparcament que hi  ha davant de l'ermita de Sant Sebastià, molt a prop de la Font.

Ermita de Sant Sebastià
Quan arribeu al C/ Font i ja sense el cotxe, veureu una pista pintada de verd que baixa a un prat (on hi ha la portería, etc.). Un cop al Prat heu d'anar en direcció al riu on trobareu unes escales que baixen cap a la font. Queda amagada, però sabent-ho és fàcil de trobar.



Al bloc hi ha 3 zones més de pícnic de Sant Fruitós:


Què visitar?

Sant Fruitós del Bages:



Mon Sant Benet (St. Fuitós del Bages)



Bages

Llac de Navarcles



2 comentaris:

  1. Hola. He visitat el blog i m'encanta m'ha donat una informació molt valuosa per mi. Però si m'ho permets hi trobo a falta el buscador directa. No sé si m'explico, en qualsevol cas ens podem posar en contacta. Jo també gestiono un blog i sempre vull aprendre coses noves. Moltes gràcie!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Vicenç,
      Perdona, però no havia vist el missatge. No sé a què et refereixes amb buscador directe. Si vols m'ho pots explicar per mai: vadepicnic@gmail.com
      Moltes gràcies,

      Elimina