dijous, 4 de setembre de 2014

Àrea recreativa Molí del Cavaller, Vilada, Berguedà

Es tracte d'una zona de pícnic no massa gran però situada en un paratge fantàstic: el pantà de la Baells. S'hi arriba per la carretera C-26 que va de Berga a Vilada, poc abans d'arribar a Vilada, exactament en el km. 156, la trobareu anunciada en una desviació a la dreta.

INFORMACIÓ IMPORTANT MAIG 2017: acabo de saber que des de fa un any aproximadament aquesta àrea recreativa la gestiona l'empresa Indòmit. Ara és 100% de pagament, com que hi ha moltes tarifes diferents depenent dels serveis us posso l'enllaç, físicament també sembla que ha canviat una mica, sobretot la part del bar; però fins que no tinguem ocasió de tornar-hi a anar les fotos del 2014 us serveixen de referencia.

L'enllac amb tota la informació pràctica de  serveis, horaris i preus:
Consta de 2 zones ben diferents i amb condicions d'us diferents TOTA L'INFORMACIÓ DE SOTA JA NO ÉS VIGENT, ANEU A L'ENLLAÇ QUE US HE POSSAT MÉS AMUNT:

- Zona del bosc: són 3 taules de pedra rodones separades entre si.- Zona sota cobert: són 4 taules de pedra. Des del juny del 2015 hi han barbacoes, però no en tinc fotos perquè hi vam anar l'estiu anterior.
L'àrea recreativa disposa (a més del bar) de zona d'acampada, lavabos, zona de bany, lloguer de patíns i caiacs així com un bon aparcament.

Quan hi vam ser hi havia molta gent a la zona d'acampada perquè la nit abans havien organitzat un concert, així que no en vaig poder fer fotos. Però si de l'entorn que és preciós:Situació:


Accés: com he explicat, venint de Berga per la C-26 a l'arribar al km. 156 hi ha un indicador del Molí del Cavaller, s'ha de pendre aquesta desviació a la dreta i seguir la pista (de condicions regulars) fins l'aparcament, no queda gaire lluny
.


Què visitar?

Vilada:


Gorg del Salt a Borredà: just passat el poble direcció Gombrèn hi ha l'accés a peu per baixar-hi. El cotxe s'ha de deixar a la desviació a Sant Jaume de Frontanyà, on hi ha una zona habilitada.Berguedà:
Sant Jaume de Frontanyà

2 comentaris:

 1. Un lloc que sembla tranquil, fins i tot per acampar i passar uns dies en família, bon reportatge Marta.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Quan hi vam ser realment hi havia molta gent, però segur que era pel concert que havien fet la nit abans. Però el lloc és molt maco.
   Gràcies.

   Elimina