dilluns, 15 de setembre del 2014

Àrea recreativa La Pineda, Pobla de Lillet, Berguedà

Bona zona de pícnic al municipi de la Pobla de Lillet. Està a la carretera que va de la Pobla a Sant Jaume de Frontanyà; hi vam anar perquè estavem a Sant Jaume preguntant per una zona de pícnic per dinar i una bona dona ens la va explicar.

Consta de 6 taules i 5 barbacoes.













També té font i banys, que per sort queden molt apartats perquè fan força fàstic, no hi deu haver cap tipus de manteniment o la gent és molt marrana.


L'àrea és molt gran i espaiosa, hi ha molt lloc per jugar. Personalment no entenc la mania de possar els cotxes al costat de les taules, jo busco el contrari, però s'ha de respectar els gustos de tothom; vam trobar una taula lliure apartada dels cotxes (de fet era l'única quan vam arribar).

El que si que ens va sorprendre molt va ser una parella amb dos gossos que els deixaven possar-se  de 4 potes sobre la taula...  m'agradaria saber si a casa seva els deixen.






Al costat de la zona de pícnic hi passa el riu Arija, que té un color molt clar per les pedres que són pràcticament blanques. Es pot seguir una mica el camí del riu, però no està molt condicionat.





Situació:

GPS:   42º14'15.62"N   2º00'07.91"E

Accés: queda molt més a prop de La Pobla de Lillet que de Sant Jaume de Frontanyà, però la carretera des d'aquest poble està bé i els paisatges són molt bonics. Si veniu de la Pobla de Lillet l'accés és veu així:


Si veniu de Sant Jaume de Frontanyà (foto del Google Earth, tot i que nosaltres vam venir d'aquí):


Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més de La Pobla de Lillet:





Què visitar?

La Pobla de Lillet:


Sant Jaume de Frontanyà:



Salt del Bisbe: nosaltres no ho sabiem, però hi ha aquest salt que s'hi arriba des de la carretera que va a la zona de pícnic. No sabem bé com ni a on, però si us interessa podeu buscar al Google.


Les Fonts del Llobregat i Castellar de N'Hug:


El Berguedà:

6 comentaris:

  1. Hola Marta, desde lloc que tenim moltes zones de pícnic al nostre pais, quan vaig anar a fer les fotos al salt del Bisbe m'hages anat de conya saber-lo per que per el que veig esta força a prop, aquell dia va ser bastant prolífic, vaig fer aquest salt, el dels Banyuts i la mina de petroli de Riutort, es a dir que auges sigut un bon lloc per a parar-se a dinar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep,
      Doncs si que t'haugés anat bé. A nosalters ens hauria agradat saber que el Salt del Bisbe era per allà, veniem del Gorg del Salt de Borredà i de Sant Jaume de Frontanyà. Per la propera.

      Zones de pícnic n'hi ha moltíssimes, no les acabaré pas. Del Berguedà encara en tinc per publicar 7 i 17 de publicades; però encara en sé de més que no he tingut ocasió... En quasi un any porto 132 de publicades i la llista de les que hem d'anar a veure no s'acaba...
      Però estem motivats, mica en mica anirem fent.
      Gràcies!

      Elimina
  2. Moltíssimes gràcies per compartir aquesta informació! Gràcies al teu blog vam salvar la nit i el cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Dave,
      Gràcies pel missatge! Home, deu ser una exageració, però m'alegro que us sigui útil.
      Que el gaudiu molt!

      Elimina
  3. Hola, moooltes gràcies pel blog, és molt útil!
    Respecte a aquesta àrea de pícnic hi hem anat el juliol de 2021 i la zona de barbacoes sembla que està tancada / precintada, i els cotxes ja no poden baixar a la zona de taules, així que la gent aparca al marge de la carretera. No vàrem veure cap zona específica per aparcar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ermengol, gràcies per l'informació. Pot ser que sigui per la situació de la pandèmia, hi ha municipis que tanquen les àrees de pícnic.

      Elimina