dilluns, 1 de setembre del 2014

Àrea recreativa del Fornet, Alòs d'Isil, Pallars Sobirà

Petita zona de pícnic ideal pels que els agrada perdre's per la muntanya, està a 1.400mts d'altitud en ple Parc Natural de l'Alt Pirineu.. S'hi arriba per una pista que surt d'Alos d'Isil i que va seguint el curs del riu fins Montgarri (Vall d'Aran). He d'aclarir que la pista per mi va ser horrible perquè la major part és tan estreta que nomès hi passa un cotxe i sense sobrar espai; a un costat tens muntanya i a l'altra hi ha una caiguda d'uns 2 metres fins al Noguera Pallaresa que aquí encara és estret però té certa fondaria i baixa amb força. La zona de pícnic està a uns 5 kms d'Alòs d'Isil.
Té una sola taula i estava ocupada, així que quasi no en tinc fotos.

Hi ha el refugi del Fornet i un punt d'informació que l'últim cap de setmana de juny estaven tancats; així com el bany. En teoría hi ha servei de bar al refugi a l'estiu, però potser obren més tard.



L'entorn és fabulós, natura pura i terra de l'os dels Pirineus. El Noguera Pallaresa passa pel costat però no es veu.




La zona d'aparcament és molt gran.


No tingueu en compte les meves pors amb la pista forestal si no acostumeu a passar-ho malament; però jo tinc un problema de vèrtig que quan s'ajunta caiguda pronunciada al costat de la carretera amb que a més sigui estreta ho passo molt malament patint per si ens trobem un cotxe de cara. Per sort la gran majoria de gent no és com jo; però prefereixo avisar-ho.

Situació:


Que visitar?

Alòs d'Isil:



Isil:

Pallars Sobirà:


2 comentaris:

  1. refugi del Fornet ha abierto sus puertas a partir del 9.8.2014 y permanecerá abierto durante todo el año con servicios de bar, restaurante, alojamiento y varias actividades.

    ResponElimina