dimarts, 5 de maig del 2020

Àrea de pícnic del Parc Infantil de la Mola, Arrós de Cardós, Pallars Sobirà

Petita i bonica àrea de pícnic a la sortida d'Arrós de Cardós (que pertany a Esterri de Cardós). Les fotos són d'un dissabte al matí de mitjans de desembre, ara deu estar ben verd tot i que tancat pel confinament.
Consta d'una sola taula de fusta amb 4 bancs al final del parc. És un petit pac infantil allargat seguint el curs del torrent d'Esterri. Hi ha tan sols uns grunxadors, un banlancí-cavallet i el què sembla que deu ser un sorral, però estàva cobert de neu.









Aquí s'intueix el què suposem que és el sorral







El torrent d'Esterri baixa amb força tot i no tenir un gran cabal, però el terreny té desnivell i el fa fer petits saltirons. La seva remor és molt agradable.



A l'entrada del parc trobarem una pasarela per creuar el torrent, a l'altre costat d'aquest hi ha un monument a la Mola del molí que proporcionava llum al poble, hi trobareu un cartell informatiu. El monument estava tapat per la neu, així que no sabem com és...


Situació:


Coordenades de GPS:  42°35'31.69"N    1°15'0.33"E

Accés: Arrós de Cardós està a la Vall de Cardós com indica el seu nom, anant per la carretera L-504 (que creua la vall de punta a punta) trobareu una desviació a la dreta cap a Esterri de Cardós i Arrós de Cardós poc després d'Ainet de Cardós. La preneu i en menys d'1 km ja veurem el poble d'Arrós a l'esquerra, deixeu el cotxe on pugueu (no hi ha molts llocs per aparcar), el parc està just al final del poble, veureu una casa a la dreta i de davant baixa un camí direcció al riu, en 10 metres veureu el parc a l'esquerra.
El poble a l'arribar-hi

El parc està baixant pel caminet de davant la casa


Què visitar?

Arrós de Cardós: és un petitíssim poble de pedra amb encant que pertany al municipi d'Esterri de Cardós, es recorre molt ràpid.






Pallars Sobirà:

Valença d'Àneu

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta. Aquest llogaret deu ser molt bonic per visitar ara a la primavera, llàstima del que està passant que no ens deixa anar a enlloc. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. Sí, ara deu estar preciós. Esperem que tot això acabi aviat...
      Salut i una abraçada

      Elimina