dijous, 14 de desembre del 2017

Àrea de pícnic del Parc del Passeig del Forn de Calç, Canyelles, Garraf

Petita àrea de pícnic urbana ubicada al costat d'una rotonda a la cantonada del carrer Major amb el carrer Ramon Sanvisens i Marfull.
Nomès té 2 taules de fusta, una més baixa que l'altre. Hi ha arbres que com a mínim donaran ombra a 1 de les taules. Hi ha un banc i espai per jugar i estirar les cames una estona, però està totalment rodajat de cases i carrers; no es pot dir que sigui un espai bonic, però si és funcional.



Hi ha una àrea de jocs vallada al costat per criatures de 3 a 9 anys on no poden entrar els gossos, a l'àrea de les taules no hi ha cap cartell de que no hi puguin accedir.


Hi ha un racó del parc que és una mena d'àrea d'estada per gats, pensava que havia fet una foto del cartell, però no. Hi ha menjar i aigua, així com uns tubs de formigó amb uns coixins a dintre.

Situació:

Accés: Canyelles està entre Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès. Nosaltres hi vam accedir venint de les costes del Garraf per la C-32; passat Sitges vam trobar una desviació cap a Canyelles, l'heu de pendre, aquesta carretera és la C-15Z. Seguiu endavant uns 6 o 7 kms fins que arribareu a Canyelles.
 Seguiu per la mateixa carretera fins la 1ª rotonda, on heu d'anar cap al centre, que us queda a l'esquerra de la carretera.

 Un cop presa la sortida cap al centre estareu a l'Avinguda del Raval. Seguiu endavant fins que trobareu una rotonda.

 En aquesta rotonda, a la dreta hi ha el parc.


Què visitar?

Canyelles: Us he de confessar que no coneixia aquesta població... que ningú s'enfadi. Però hi vam venir perquè vam sentir per la radio que el primer cap de setmana de Desembre hi feien la 2ª fira de Nadal més gran de Catalunya. És una fira molt recomanable, té unes 350 paradetes que omplen tot el centre del poble fins al castell.


També passejades en cavall
Feien degustació de Escudella que estava ben bona, per 3,00e tenies un bol de sopa i el bol de record.



Garraf:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada