dimecres, 23 d’agost del 2017

Àrea de pícnic del Parc de la Muntanyeta, Castelldefels, Baix Llobregat

AGOST 2020: Una seguidora del bloc ens ha fet saber que ja no hi ha l'àrea de pícnic

Petita àrea descoberta per casualitat al portar una de les meves filles a un Festival Holly que organitzàven en aquest parc la primavera pasada.  Està ubicat al centre del poble de Castelldefels (no a la platja).
Tot i que el parc en general està realment bé, l'àrea de pícnic es veu molt deixada i vella. Està al petit turó que dóna nom al parc, a l'extrem sud d'aquest. Consta de 7 taules de pedra força velles i amb molts grafitis. Si estigués cuidat estaria molt bé perquè té molta ombra, però a més de vell està brut. A més de les taules hi ha una petita torre i un antic pou.











La resta del parc com us he comentat està molt bé, net,  cuidat i molt complet. Hi trobareu:
-Jocs infantils:






- Pista de fútbol sala i de bàsquet:



- Taula de ping pong i circuit de salud:

- Un quiosc-bar amb banys (no vinculat a les taules de pícnic):
- Uns petits estanys que el dia que hi vam ser feien les delicies d'alguns gossos que s'hi refrescàven, tot i que no sé si està permès (per si penseu portar els vostres informeu-vos abans si està permès que s'hi banyin).

- Espais de passeig i descans amb bancs i ombres:






- Al centre del parc hi ha una mena de descampat de sorra a la solana, on a la primavera van fer el Festival Holly del què us he parlat i on segur que hi organtizen molt altres events.


Trobareu llocs per aparcar al voltant del parc.
Situació:
Accés:
Com sempre a les grans poblacions no poso les indicacions exactes, us dic els carrers que en aquest cas el parc està entre els següents carrers: Santiago Rossinyol, del Dr. Fleming, Avda Lluís Companys i del Dr Trueta.L'accés directe a l'àrea de pícnic està al carrer Santiago Rossinyol, però s'hi pot accedir des de tots els costats.
Davant del parc hi para el bus CF1, però al carrer Santigao Rossinyol una mica més al nord del parc hi paren els següents autobusos: L95, L96, L97 i L99.


Al bloc hi ha una altre àrea de pícnic de Castelldefels:


Què visitar?

Castelldefels:

Castell de Castelldefels

Baix Llobregat:

4 comentaris:

  1. Hola Marta, el dia 5 d'Abrilde 2018, surtira un articla en el meu segon blog " Terra,Aigua i Racons", que parlo del Parc de la Muntanyeta de Castelldefels, i et faig menció i enllaç en el teu blog.
    Salutacions i bon "somdepicnic" !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ramon,
      No sabia que tenies un 2on bloc. Felicitats! No sé d'on treus el temps... a mi em costa trobar-ne pel de les àrees de pícnic. Jo també vaig començar un 2on bloc però el tinc bàsicament parat...
      Ja m'hi he apuntat per seguir-lo. Ah! I gràcies per nombrar-me en l'article del 5 d'abril. Et desitjo tan éxit com amb el primer.
      Salutacions,

      Elimina
  2. 07-08-2020 ja no hi son aquestes taules, han reformat l'espai i el "castell" i l'escultura son netes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Imma,
      Moltes gràcies per l'informació. Ho actualitzo.

      Elimina