dimarts, 2 de maig de 2017

Àrea de pícnic de l'Avinguda del Castell, Sant Vicenç de Torelló, Osona

Àrea de pícnic urbana a l'entrada sud de la població, està a la cantonada de l'Avinguda del Castell amb el carrer de l'Escorxador. A les fotos (són de finals de març) es veu molt desangelada i exposada als vianants, però després us mostraré alguna foto del Google Earth de quan els arbres estan ben plens de fulles i canvia molt.

Consta de 2 taules de fusta i un bloc de 3 barbacoes. Té espai per jugar i quan les fulles apareixin tindrà una bona ombra. També hi ha algun banc per descansar.

Té 2 accessos, unes escales a l'Avinguda del Castell i una rampa al carrer de l'escorxador, però tenia una cadena (per això no l'he possat com accessible en cadira de rodes). Tingueu en compte que als peus de la rampa hi ha un accés a la clavaguera o desaigüa que pot ser perillós pels nens si no es vigila.Com us he comentat a la primavera entrada o a l'estiu tindrà un altre aspecte, mireu les fotos del Google Earth:


Per aparcar haureu de buscar lloc pels voltants, perquè no hi ha cap espai habilitat.
 
Situació:

Accés: venint per la C-37 trobareu una desviació cap a Torelló, la preneu.
 Al sortir de la carretera comarcal us trobareu 3 rotondes, aneu agafant les sortides cap a Sant Vicenç de Torelló.
 Després de la 3º rotonda trobareu a uns 100 metres la desviació cap al poble.

 La preneu i seguiu endavant fins que trobareu el cartell d'entrada al poble, aquí ja estareu a l'Avinguda del Castell.
 En pocs metres trobareu un carrer a l'esquerra que és el carrer de l'Escorxador. Ja hi sereu, l'arbreda que fa cantonada és l'àrea de pícnic.
Què visitar?

Sant Vicenç de Torelló: si voleu fer un cafetó o postres, al Casino del poble tenen una terrassa amb vistes (i fan bones tapes).


Osona:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada