dissabte, 8 d’abril de 2017

Àrea de pícnic dels Jardins Rodrigo Caro, Barcelona, Barcelonès

Bona àrea de pícnic urbana ubicada  a Nou Barris, als peus de Collserola. Està al Passeig de les Roquetes, hi podeu arribar amb el bus de barri 127.
Consta de 6 taules de fusta sense ombra, aquest és el seu handicap, a la zona central del parc. Nosaltres hi vam ser un diumenge de mitjans de març i en tot el parc només hi havia 2 parelles amb criatures i un senyor gran; així que no és molt transitat ni conegut.

El parc està en un terreny de pendent pronunciada i l'han organitzat en 3 terrasses connectades per un bonic passeig que fa ziga-zagues per on es fàcil passar amb els cotxets dels nens o en cadira de rodes; però les terrasses també estan connectades per trams d'escala per si voleu canviar de terrassa de forma més ràpida. El parc té 5 accessos, tots 5 en el mateix carrer que rodeja el parc.1 - Terrassa superior: és on hi han quasi tots els jocs infantils:2- Terrassa central: com us he dit on està l'àrea de pícnic:
3- Terrassa inferior: té un parell de jocs infantils:

Seguint el passeig de connexió podreu anar de dalt a baix del parc passant per totes les terrasses, trobareu una font a cada nivell. Hi ha 1 accés a on comença el passeig i un altre on acaba, i un accés directe a cada terrassa.Situació:

Accés: com sempre us dic quan és una àrea de pícnic d'una gran ciutat heu de posar el navegador. El Passeig de les Roquetes on està ubicat el parc va del carrer Rodrigo Caro al carrer Artesanía.

Què visitar?

Barcelona: Esteu a prop de la Torre Baró, val la acostar-vos a veure el mirador i el castell.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada