diumenge, 15 de maig del 2016

Àrea de pícnic de la platja d'Altafulla, Tarragonès

Transitada però agradable zona de pícnic a peus de platja. Està on s'acaba el passeig marítim (que és el carrer Botigues de Mar).
Són 3 taules de fusta en un espai verd amb pins  i palmeres, hi ha 2 taules amb ombra i una al sol que és la que estava buida avui al mitgdia. Les taules estan molt separades entre si i hi ha molt espai per jugar; també hi ha elements de gimnàstica per la tercera edat, tot i que els disfruta tothom.














Com he dit està a peus de platja, nomes uns arbusts separen la sorra d'aquest espai. Just davant hi ha un "chiringuito" (que en català sembla que es guingueta) amb bany.







Situació:
Accés: Com he comentat la zona de pícnic està on s'acaba el passeig marítim del carrer Botigues de Mar direcció nord. Hi ha accés des del carrer dels Pins i al carrer Pons d'Icart.

Si veniu per la N-340 direcció sud, a l'entrada d'Altafulla trobareu una rotonda amb una desviació cap a les platges, agafeu aquesta desviació i acosteu-vos tan com pogueu a la platja i aparqueu on pogueu, si veniu a ple estiu no serà fàcil. No és important arribar a un carrer o a un altre, és acostar-se a la platja.





Què visitar?

Altafulla: Molt a prop de la zona de pícnic hi ha unes restes romanes, que en aquesta ocasió no em visitat, però crec que estan molt bé. Però Altafulla té més per veure, com el castell i el casc antic.


Tarragona:


3 comentaris:

  1. Uy el lloc el veig molt soleiat jo i el sol no som gaire amics be el que si tinc pendent es el pont de Tarragona mira que es de bon anar hi pero els companys que jo vaig no son gens matiners i me agradaria anar hi a la albada be marta el reportage sense paraules com tots els teus una passada !! un petonas ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto,
      Moltes gràcies. Hi havia 2 taules amb ombra, però estaven ocupades i no en vaig poder fer quasi fotos...
      Una abraçada,

      Elimina