dissabte, 3 d’octubre del 2015

Zona de pícnic de l'Ermita de Sant Antoni, Porrera, Priorat

Tranquila i recollida zona de pícnic al terme municipal de Porrera. S'hi arriba per una curta pista forestal asfaltada que surt de la carretera TR-7402.

És una zona de pícnic petita, sense gaire espai per jugar i que està distribuida en 2 terrases:

- Terrassa inferior: té 7 taules de pedra per 6-8 persones, si veniu fora del bon temps porteu mantes o tovalloles per aïllar-vos del fred de la pedra.








- Terrassa superior: hi ha un bloc amb 4 barbacoes, els banys i una font. Aquí hi ha una mica més d'espai per jugar.


Per Setmana Santa els vam trobar tancats




La zona de pícnic queda just a sota de la bonica ermita de Sant Antoni, hi podeu accedir des de l'ermita per unes escales o des de la carretera que hi puja. Podeu deixar el cotxe a la petita explanada de davant l'esglèsia.


Escales des de l'ermita cap a la zona de pícnic

Visió des de la zona de pícnic cap a l'ermita




Accés des de la carretera
Situació:
 Accés: l'ermita queda molt a prop de la població i és de fàcil accés, a més es veu des de lluny perquè queda força elevada. Si aneu per la Tr-7402 direcció sud la veureu davant a dalt del turó, just al creuar el riu trobareu un desviament a l'esquerra, però no està anunciada. Heu de pendre el camí de pujada.
Visió de l''accés venint del nord, és la pendent del davant.
Si veniu del sud la desviació queda a la dreta just abans de creuar el pont, des d'aquí és més fàcil no veure la desviació.
Heu de seguir la pista forestal amunt i en uns 400 metres passareu pel costat de la zona de pícnic i 50 metres més amunt hi ha l'ermita; no té pèrdua.
La pista és asfaltada quasi fins a dalt.


Porrera: per si no ho sabem és residència d'en Lluís Llach part de l'any.
Priorat:

6 comentaris:

  1. Holaaaa marta en primer lloc te felicito per els dos anys en el bloc i be per la quantitat de visites que i tens es senyal de la teva bona i interesant feina una abraçada i apa endevant !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto,
      Moltíssimes gràcies! De veritat, poc em pensava quan vaig començar que n'hauria fet tantes en 2 anys, i encara menys que tingués tantes visites.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Bon reportatge Marta, amb el temps que portes has fet forces entrades, quina es la millor?... el que se es que gracies a tu molts podem corre Catalunya i trobar un bon lloc on posar-nos a menjar la truita o el bocata comodament sense tindre despeses i sanament, son llocs assequibles per a tot-hom, gracies Marta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! Jo tampoc sé quina és la millor, és qüestió de gustos i "para gustos, colores". M'alegro molt que sigui útil, és l'objetciu principal
      Una abraçada!

      Elimina
  3. Molt xula l'àrea de pícnic Marta.
    Jejeje, Tú no pares mai, no?
    Segueix així ; )

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Daniel,
      Paro molt més del què voldria... Pensa que quan sortim acostumem a fotografiar més d'una zona al día, així que després vaig tirant de les que ja tinc fotografiades. Aquesta és de Setmana Santa, i encara m'en queden 2 o 3 més del Priorat de llavors...
      Gràcies!

      Elimina