dimecres, 5 d’agost del 2015

Zona de pícnic La Font, El Molar, Priorat

Completa zona de pícnic a les afores de El Molar. S'hi accedeix per una pista forestal que s'agafa des de la carretera T-731.
Consta de 7 taules de pedra força separades entre si i un bloc amb 7 barbacoes. No es veuen moltes ombres perquè les fotos són de l'abril, però ara les moreres donaran ombra.






 Hi ha zona de jocs, zona de gimàstica, cistella de basquet i molt espai per jugar.



També hi ha banys i àrea d'acampada, si us interessa l'acampada haureu de parlar amb l'Ajuntament de El Molar. Els banys sembla que van vinculats a la zona d'acampada; tenien la clau els joves que hi estaven acampats.
Contacte Ajuntament El Molar:




L'espai és molt gran, hi ha un antic safareig molt maco (que feien servir de nevera). La font que dóna nom a la zona de pícnic està al costat del safareig, però no en tinc foto...












Hi ha molt lloc per deixar el cotxe, tot i que a molta gent li agrada deixar-lo al costat de la taula.


 Situació:
Accés: És d'aquestes zones que vam trobar de casualitat. Vam trobar una indicació al Jaciment arqueològic El Calvari (que també té zona de pícnic) i ens vam acostar a veure'l; en una intersecció vam veure anunciada l'Àrea La Font i hi vam anar caminant, ja que des del camí del Calvari no es pot baixar en cotxe.
Per accedir en cotxe, a la carretera T-730 que creua la població a lo llarg hi ha una desviació  cap a García i a Mora, la preneu  i seguiu endavant fins fora la població.

Trobareu una desviació a la dreta amb l'indicació Camí de la Font, la preneu i seguiu endavant fins la zona de pícnic.


Què visitar?

El Molar:

 Jaciment arqueológic El Calvari (El Molar):

Priorat:

2 comentaris: