dimarts, 26 de maig del 2015

Àrea recreativa de la Vilella Baixa, Vilella Baixa, Priorat

Seguint la recomanació d'en Maurici Montané vam estar en aquesta bona i completa zona de pícnic al límit sud de la Vilella Baixa, està al costat del camp de futbol. És de molt fácil accés, al final de l'entrada us donaré les indicacions.
Consta de 4 taules de pedra, no oblideu portar mantes per aïllar-vos del fred  si veniu fora del bon temps. Hi vam ser a principis d'abril i no hi havia ombres, però depèn de quan vingueu si que n'hi haurà perquè hi ha força arbres.








Hi ha un bloc amb 3 barbacoes, 3 piques y al lateral hi ha els banys.


Hi ha una zona de jocs infantils vallada; ja fora de l'espai de la zona de pícnic però just a la part superior hi ha un camp de futbol.




És una àrea d'estada per autocaravanes i segons un cartell demanant el permís pertinent a l'ajuntament es pot fer acampada. L'aparcament/zona d'acamapada és gran.



La zona de pícnic és una mena de mirador natural, hi ha molt bones vistes del poble i de l'entorn.

Situació:
 Accés: Si veniu de Gratallops per la T-710 heu d'agafar la primera desviació que trobareu cap a la Vilella Baixa, seguiu endavant fins al principi de la població on trobareu un petit parc a la dreta.


 Al final del carrer hi ha una petita indicació de la zona de pícnic, està cap a l'esquerra. Heu de pendre el carrer de l'esquerra i seguir endavant fins que us la trobareu.

Què visitar?

Vilella Baixa:

Cartoixa d'Escaladei:

Priorat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada