dissabte, 25 d’octubre del 2014

Zona d'esbarjo La Palanca, Artesa de Segre, La Noguera

Molt bona i ombrejada zona de pícnic a les afores d'Artesa de Segre. Per arribar-hi des d'Artesa heu de seguir les indicacions cap a Baldomar i abans de creuar el Segre trobareu el cartell de la zona de pícnic a l'esquerra de la carretera.
Consta d'unes 12 taules, 3 d'elles són dobles. Estan a sota de dues arbredes de plataners a la ribera del Segre.










Entre les dues arbredes hi ha 2 blocs de 4 barbacoes cada un.





 També hi han piques i banys.




Per poder veure el riu t'hi has d'acostar força perquè hi ha molta vegetació.



La zona d'aparcament és molt gran.





Situació:


Accés: com he comentat, des d'Artesa de Segre heu de seguir les indicacions cap a Baldomar i just abans de creuar el Segre trobareu una desviació a l'esquerra on està anunciada la zona de pícnic.



Què visitar?

Artesa de Segre:


Montsonís: població mitjaval preciosa amb un castell on fan visites guiades.


Us recomano aquesta entrada del bloc de la Maria Moncal on a més de parlar de Montsonís també ho fa de Salgar, nosaltres no hi vam anar i al veure-ho em va sabeu greu:


La Noguera:


7 comentaris:

  1. Hola Marta, avui he pensat en el teu blog. He anat al castell de Farners i m'ha sorprès veure una zona de picnic. He pensat que t'ho comentaria, però veig que ja la tens anotada. Vols dir que te'n falten gaires?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ramon, doncs gràcies per pensar en el meu blog. Precisament acabo de llegir la teva entrada i he pensat que quina llàstima no haver-hi anat. Al costat de l'ermita hi havia un cartell de senders que ho posava, si no em falla la memoria.
      Uff, de pícnics me'n falten centenars. Tinc una llista molt llarga per veure i cada setmana en trobo de nous, a més dels que la gent em diu. Em falta temps i diners per gasolina... És sorprenent la quantitat que n'hi ha; però amb els gorgs passa igual i són més bonics.

      Elimina
    2. A la Marta no se ni escapa cap Ramon igual que tu amb els gorgs :-)

      Elimina
  2. Un bon lloc amb forces ombres, ideal per el estiu. Si algun dia vaig per allà ho tindre amb compte, una abraçada i endavant.

    ResponElimina
  3. Molt bonic el lloc i el reportage Marta pero uff es dels llocs que me queda molt lluny es per anar hi mes de un dia inconvenients de viure en una punta de la nostra terra :-) una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres ens passa el mateix, tenim pendent bona part de Tarragona i del Nord de Girona, bé i de LLeida també. Quan vas a passar el día anar a més de 120 o 130km. és molt lluny. Una abraçada,

      Elimina