dimarts, 14 d’octubre del 2014

Zona de pícnic Sant Joan de les Fonts 1 (darrera el poliesportiu), Garrotxa

Bona zona de pícnic (sense nom) molt espaiosa i tranquila. Per accedir-hi s'ha de pendre el carrer que hi ha entre el Poliesportiu i la Fusteria Serra al final del poble si veniu d'Olot o just al principi si veniu de Castellfollit de la Roca.
Consta de 3 taules i 4 barbacoes.




Les barbacoes estan les 4 en un bloc on també hi han banys i piques.




Té un prat de gespa molt gran, on també hi havia una carpa instal·lada, però no sabem si hi és sempre.




Al final del prat al costat dret hi ha un parc infantil, però està lluny perquè els nens hi vagin sols, per això no he considerat que sigui una zona de pícnic amb jocs infantils. Desde la zona de les taules quasi no es veu el parc.



El hándicap que vam trobar és que està plagat de mosques, nomès ens haviem trobat en aquesta situación a Santes Creus. Tenir les escombraries plenes sense recollir no ajuda a solucionar el problema. Però tots podriem col·laborar no deixant-les quan està ple...

Situació:
Accés: Si veniu per la GI-522 des d'Olot heu de creuar el poble i quasi al final trobareu una indicació cap a la zona esportiva. Preneu aquest carrer i llavors tombeu a la dreta entre el Polisportiu i la Fusteria Serra fins al final del carrer on podreu deixar el cotxe. Si veniu de Castellfollit a l'entrar al poble heu de girar al primer carrer a la dreta i seguir les mateixes indicacions.
Indicació venint d'Olot cap a la Fusteria i la zona esportiva. Girar a l'esquerra.

Venint de Castellfollit no hi ha indicació. Girar a la dreta.

Heu de pendre aquest carrer fins al final on hi ha l'aparcament.
És un carrer sense sortida, veureu que hi ha un petit pont que creua el riu Fluvià i us porta a la zona de pícnic.





Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de Sant Joan de les Fonts, està molt a prop del monestir:




Què visitar?

Sant Joan de les Fonts:

Salt del Molí del Fondo

Colada de lava

Garrotxa:

6 comentaris:

  1. Has reobat llocs que jo no tinc ni idea de on estan aixo que soc de aprop Sant Joan les Fonts molt bon reportage tindre que plantejar tornar-hi posiblement el proper mes aquest ja el tinc força saturat !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!
      A vegades s'ha de picar molta pedra per trobar-ne per internet, altres te les trobes per casualitat passejant (com la que comento que està a prop del monestir).

      Elimina
  2. Hola Marta, ací es te que pagar? per que últimament aixó de deixar anar la pela s'està posant molt de moda. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep,
      No, aquí no s'ha de pagar. Si no ho especifico ´´es que son gratuits. Quan s'ha de pagar ho dic explicitament precisament perquè no hi hagi dubtes.

      Elimina
  3. Hola el lloc de picnic (tant aquest com la zona 1 de st joan les fonts, te el material per fer barbacoa o las de dur de casa? Vull dir si té pinces per girar la carn, grielles, pinces per la llenya...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Com t'he dit a l'altre àrea de pícnic, en aquests espais gratuits no hi trobares ni pinces, ni opció de comprar llenya etc. Aquí si hi havien graelles fa 3 anys, no sé si encara hi seran; nosaltres les portem sempre.

      Elimina