diumenge, 12 d’octubre del 2014

Zona de pícnic del Parc Roca del Call o Parc Fluvial del Segre, Ponts, Noguera

Seguint la recomanació de l'Àngels Cuscullola hem anat al fantàstic Parc de la Roca del Call o Parc Fluvial del Segre.  Si veniu per la C-14 heu d'entrar al poble i a la Plaça Anton Castellà heu de seguir la indicació cap al club nàutic.  La zona de pícnic és de pagament, però no el parc.

Juliol'21: alguns usuaris ens han dit que ara costa 8€ per persona i que els banys no estan massa nets
La zona de pícnic està a  la zona del parc més propera al riu. Consta d'entre 15 i 20 taules i 4 blocs de 4 barbacoes cada un.






La tarifa d'ús de la zona de pícnic és de 2,20€ per persona independentment de si utilitzeu la barbacoa o no. El menors de 4 anys no paguen.

És una zona molt ombrejada, a més té toldos repartits. Estava molt tranquil i agradable;  però l'home que se'n cuida ens ha dit que a l'estiu s'omple molt.








El parc disposa de 2 blocs de banys, un al costat de la zona de pícnic i l'altre al costat del camp de futbol.

El parc és fantàstic, té molts jocs infantils, zona de gimnàs, tirolina, camp de futbol i s'hi poden fer clases de kayak o piragüisme i al riu hi ha Aigües braves (no en tenim fotos).













Té una zona d'aparcament molt gran.






Situació:


Accés: Com he explicat venint per la C-14 heu d'entrar a Ponts i arribar a la Plaça Anton Castellà, a la cantonada hi ha la Fonda Cadí, heu de girar aquí i anar direcció al riu fins que trobareu una desviació a l'esquerra, no està indicat, però si us ho passeu arribareu al riu.
Venint d'Artesa de Segre,on hi ha la Fonda Cadí heu de girar a l'esquerra.

Venint de La Seu d'Urgell, on hi ha la Fonda Cadí heu de girar a la dreta.


Gireu a l'esquerra fins que trobeu l'aparcament.


Què visitar?

Ponts:

Noguera:


23 comentaris:

  1. Encara que sigui d pagament el preu es modic be si no sous molta colla pero veig que esta molt ben cuidad hasta lones per que façin sombra be de vegades si les coses estan tan ben cuidades esta be que cobrin una miqueta molt bones fotos !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. GràciesCinto!
      Discrepo una mica... El preu no és tan mòdic, perquè nosaltres som 5 i si hem de pagar 11€ per utiltizar una taula en un parc municipal em sembla molt car. En cas d'utilitzar la barbacoa, que pagues el mateix tan si la utilitzes com no, segueix sent car perquè n'hi ha privats més barats. Jo trobaria mòdic pagar 1€ com a Els Pins o la Font de les Dous o els 0'50cèntims de Riudaura.
      Però és veritat que està molt net i cuidat.

      Elimina
  2. El lloc no esta malament Marta, pro el preu jo també el trobo car sobre tot per una família amb un parell de canalles com anàvem nosaltres, per un no es car, pro a la que hi vas sumant gent la cosa es multiplica, si hi va gaire gent deuen fer "l'agost". Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, tal qual ho comentes. Quan vas sol 2,20 no son res, però si multipliques ja canvia.
      Una abraçada

      Elimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Una pregunta el parque esta abierto todo el año?,si no lo esta en que fecha lo abren..GRACIAS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Juan,
      Lamento decir que no lo sé. Te sugiero que llames al Ayuntamiento de Ponts para que te informen. El telefono es 973460538.
      Un saludo

      Elimina
  5. Respostes
    1. Hola anònim,
      Doncs no ho sé. Truca a l'Ajuntament de Ponts I t'informaran.

      Elimina
  6. Hola! Algú sap si n'hi ha parrilles per alquilar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Elisabeth,
      Nosaltres no ho sabem, em sap greu. És un espai municipal, truca a l'Ajuntament de Ponts, allà t'ho aclariran.

      Elimina
  7. Hola gràcies pel blog. Saps si encara està obert aquest parc? El post és de 2014 per això pregunto. Gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Gràcies pel missatge.
      Ningú ens ha informat que se l'hagi trobat tancat, quan algú m'informa que alguna àrea de pícnic ha desaparegut ho actualitzo a l'entrada. A la web del'Ajuntament de Ponts surten fotos de la bassa que hi ha al parc, per tant el parc ha d'estar obert, però per assegurar-te que encara hi hagi l'àrea de pícnic hauries de trucar a l'Ajuntament. Sento no poder ajudar-te més, però és que no hi hem tornat a anar.

      Elimina
  8. Es pot reservar previament?hi ha algun telefon de contacte?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan hi vam ser el 2014 depenía de l'Ajuntament de Ponts, ells t'ho podran dir. No recordo que es pogues reservar, però han passat 4 anys...

      Elimina
  9. Hola ..Bon Dia.hoy esta abierto?? Gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Daniela,
      Imagino que es muy tarde para contestarte, pero en cualquier caso no lo sé, tendrías que haberlo preguntado al ayuntamiento de Ponts ayer, que era laborable.
      Un saludo,

      Elimina
  10. Respostes
    1. No, no hi està permès el bany. Si et fixes en la última foto abans dels mapes és un cartell amb senyals i ho posa.

      Elimina
  11. Hola hoy nos encontramos en este sitio al cuál en las fotos se ve super bonito y si el lugar está muy bien lo malo es que tienes que pagar 8 euros x el servicio de usar las mesas y fogones el cual estoy de acuerdo pero a lo que es el tema de limpieza en los baños es muy lamentable xq dan mucha impresión de suciedad y a la vez que los niños también tengan que pagar 8 euros cuando en otros sitios es reducido hasta menores de 12 años x favor ya que cobran al menos mantengan la limpieza en los baños gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, podrias hacer llegar la queja al ayuntamiento que es quien lo gestiona. La verdad es que sale caro 8€ por persona; a este precio los baños deberian estar limpios....
      Nosotros estuvimos hace casi 7 años y no hemos vuelto a ir.

      Elimina
  12. El parque y el sitio es precioso, lo malo que la barbacoa te cobran 8€ por persona incluyendo a los niños,hemos ido 2 familias un total de 7 y supone 56€ por una barbacoa.un poco elevado por solo la barbacoa.ni carbón ni nada.es respetable pero, los servicios están súper sucios y sin papel de baño. Es una lastima porque es muy bonito y sombreado. Por un poco más comes de restaurantes y los lavabos medio limpios o limpios. Pero estos, hemos ido hoy y nos ha desilusionado un poco. Lastima porque hemos llevado a unos amigos porque es la tercera vez que vamos nosotros y nos han dejado mal. Lastima por las tarifas y la dejadez. Porque de verdad que podría poner un precio fijo por barbacoa y mantener los lavabos un poco mejor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, supongo que sois el mismo grupo del anterior mensaje. Os digo lo mismo, yo escribiría al ayuntamiento para quejarme.

      Elimina