dimecres, 1 d’octubre del 2014

Zona de pícnic del parc infantil de Riudaura, Garrotxa

Seguint la recomanació d'en Cintó Soler, som seguidors mutuos dels respectius blocs, vam  anar a aquesta bona zona de pícnic al municipi de Riudaura. Queda just darrera del Centre Cívic que està a la plaça dels Tiradors.
Consta de 4 taules: 2 de fusta i dos de pedra (recordeu portar una manta o tovallola que us aïlli del fred de la pedra de cara a la tardor i hivern).






Té bany (molt net) i 3 barbacoes. Per fer-ne us heu de contactar amb l'Ajuntament (telf. 972264422) previament perquè s'ha de pagar una taxa de 0,50€ per persona i recollir la clau del candau; si no sou de la zona haureu de parlar per veure com quedar. Són de molt bon tracte i amb bona disposció, però degut a males experiències del passat ara ho tenen més controlat.


mail contacte: ajuntament@riudaura.cat


Com anuncia el títol, la zona de pícnic pertany al parc infantil, a més té pista de futbol i/o básquet i pista de skate.






Es pot aparcar davant del centre cívic, a la Plaça dels Tiradors.


Situació:


Accés: Venint d'Olot per la GIP 5233 quan arribeu al poble seguiu les indicacions cap a l'església, l'accés a la zona de pícnic està a la Plaça dels Tiradors que està als peus de l'església.
Gireu a l'esquerra



Heu de pasar per sota l'arcada del Centre Cívic.

Què visitar?

Riudaura:



Gorgs de la Riera de Riudaura: inspirats en el bloc del Cinto Soler vam anar a veure el Gorg de la Surita que és de molt fácil accés i vam baixar uns metres més.




Us passo l'enllaç de dues entrades del seu bloc de gorgs de la zona per si us interessa saber com arribar i veure les magnifiques fotos que fa:




Garrotxa:

Vistes d'Olot des del mirador de l'àrea recreativa de Xenacs

2 comentaris:

  1. Gracies Marta per anomenar el meu blog pero el merit i bona feina la fas tu amb una informacio tan bona com dons de les zonas de pic nic aqui a Riudaura has donat una descripcio que ni el mateix ajuntament ho hagues fet mes complert inclus el detall de portar una manta ja que el bancs son de pedra lo dit molt bona labor i endevant fins aviat

    ResponElimina