dijous, 2 d’octubre del 2014

Àrea recreativa de Torrentsenta, Gósol, Berguedà

En aquest primer aniversari del bloc publicaré una zona del Berguedà igual que vaig fer ara fa 1 any, en honor a les meves arrels.
Apartada i tranquila zona de pícnic, i no gaire fácil de trobar, al municipi de Gósol. S'hi arriba per una pista que va per darrera del Castell, ho explicaré detalladament al final.

Consta de 10 taules i 6 barbacoes repartides en 2 explanades.

Una explanada té 2 taules i  els 2 blocs de 3 barbacoes; no vam poder fer fotos de la part posterior perquè hi havia una familia instalada amb una furgoneta. Hi ha una glorieta d'informació turística.


A l'altra explanada hi han 8 taules fent una l al voltant de l'espai; a la tarda tenien ombra.




Hi ha molt lloc per jugar i bon aparcament (amb vistes al Pedraforca).

Al costat de la zona de pícnic passa el riu Torrentsenta per on es poden fer passejades.



Al Prat de darrera l'aparcament hi havia un ramat de vaques, que sempre agrada veure-les (almenys als que som de ciutat). I les fantàstiques vistes al Pedraforca.




Situació:


Accés: si veniu de Saldes just a l'arribar al poble trobareu una rotonda, heu d'agafar la desviació de l'esquerra i donar-li la volta al turó del Castell i seguir les indicacions a l'alberg el Molí de Gósol; quan hi arribeu heu d'anar cap a l'esquerra i seguir recta fins que la trobeu a la dreta.


Us he marcat precàriament en vermell a la foto del Google Earth el camí des de la rotonda de l'entrada del poble, en fucsia des del centre del poble.



Què visitar?

Gosol:



 Berguedà:


2 comentaris:

  1. Aquesta part a Gossol es de les que val la pena anar fa temps que se emb passa per el cap pero sempre me fa mandra me queda molt lluny de totes maneres ja anire molt bon reportage!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto! És una zona molt maca, a més el Pedraforca té molt magnetisme, no el pots deixar de mirar... almenys jo!

      Elimina