dilluns, 19 de maig de 2014

Àrea d'esbarjo de Mas Ventós, Port de la Selva, Alt Empordà

Seguint la recomenació de 2 seguidors del bloc, l'Eduardo Alberch i la Maria Tubert, hem anat a aquesta fabulosa zona de pícnic en un indret privilegiat del Parc Natural del Cap de Creus. S'hi arriba per la carretera que va de Vilajuïga a Sant Pere de Rodes, està entre el kilómetre 6 i 7 a la dreta de la carretera.
Consta de 13 o 14 taules força separades.

El Mas que dóna nom a l'àrea d'esbarjo està en runes, però hi ha la zona de barbacoes (6 o 7) i els banys (que estaven tancats).Hi ha molt espai al centre per jugar, però l'únic handicap d'aquesta zona de pícnic és que hi passen les vaques deixant els excrements de record per tot arreu.
El gran al·licient és un mirador fantàstic de la badia de Roses.Més fotos de la zona:Les barbacoes no estan sempre obertes; tanquen del 15 de juny al 15 de setembre.La zona d'aparcament no és molt gran.


Situació:


Accés:


Què visitar?

Monestir Sant Pere de Rodes: està a 2-4 kilómetres després i és espectacular.

Santa Helena: just a sobre d'un dels pàrkings del monestir, té molt bones vistes del monestir i del Port de la Selva.


Rutes megalítiques de Vilajuïga: a mitg camí entre Vilajuïga i Mas Ventós trobem el dolmen Vinyes Mortes I des d'on surten 2 rutes. Quan puges direcció a la zona de pícnic costa veure el dolmen perquè està en una corba tancada, quan baixes és veu de lluny.3 comentaris:

  1. Respostes
    1. Hola,
      Perdona, no havia vist el missatge. Quan nosaltres hi vam ser, el 2014, no s'havia de reservar, però han passat 5 anys... Pots trucar a l'Ajuntament de Vilajuïga per assegurar-te.

      Suprimeix