dijous, 24 d’abril del 2014

Zona de pícnic (berenador) Font de la Closa, Engolasters, Parròquia d'Escaldes-Engordany

Molt bona zona de pícnic al municipi d'Engolasters; és fàcil d'arribar-hi però no està senyalitzat (com la majoria de zones de pícnic - berenadors d'Andorra). S'hi arriba per la carretera que va del municipi d'Engolaster a l'estany d'Engolasters;  500 metres després de l'església de Sant Miquel d'Engolasters  la carretera gira a l'esquerra i a la dreta hi ha un camí sense esfaltar que s'ha de pendre, la zona de pícnic està a pocs metres.
Consta de 14 taules, 14 barbacoes, font i una petita zona de jocs infantils.

Les barbacoes estan distribuïdes en 4 blocs de 4 focs cada un repartits per la zona, que és gran i espaiosa.


 

Les fotos són de finals de març, per això encara hi ha neu. El dia no ens va acompanyar gaire però és un lloc fantàstic amb molt lloc per jugar.

Es pot deixar el cotxe al mateix camí que porta fins la zona de pícnic, una barana de fusta delimita tot el berenador (com els anomenen aquí).



 

Com que no està senyalitzat us posso una foto del Google Earth perquè veieu l'accés, com he comentat abans és el camí de la dreta.

Situació:
Què visitar?

Engolasters i església de Sant Miquel d'Engolasters
Al costat de l'església hi ha un planell on estan marcades molts zones de pícnic
 
Estany d'Engolasters
Es pot venir per aquest camí o des d'Encamp, però des d'Encamp s'ha de fer una passejada a peu pla no recordó de quants kms per arribar-hi, però és molt bonica, pel camí hi ha alguna cascada, vistes de la vall i alguna taula de pícnic.

Parroquia d'Escaldes-Engordany
 
Andorra
 


2 comentaris:

  1. Bones! Algú em sabria dir si a les barbacoes hi ha les reixes per coure-hi o s'han de portar? Moltes gràcies.

    ResponElimina
  2. Hola, com pots veure a la 4a foto començant per dalt (si la cliques s'amplia una mica) al març si hi havia reixes. Eren 14 barbacoes, segur que alguna en tindrà; però nosaltres quan volem fer barbacoa (sigui on sigui) sempre en portem per si de cas. Espero haver-te ajudat.

    ResponElimina