dissabte, 30 de juliol del 2016

Àrea de pícnic del Peiró, La Pobleta de Bellveí, Pallars Jussà

Petita àrea de pícnic al terme municipal de La Pobleta de Bellveí, està en una desviació de la carretera L-503 abans d'arribar a la població, al principi de la Vall Fosca.
Consta de 4 taules de fusta i un bloc de 3 barbacoes, 3 de les taules estan davant de les barbacoes i 1 està quasi al darrera. No hi ha molt espai per jugar però té una pista de petanca, sé que és curiós éssent un espai petit, però és així. També hi trobareu una font. Les fotos són de Semana Santa, per això els arbres estan amb els colors de l'hivern.












El nom li he possat jo perquè no hi havia cap cartell amb el nom, però si un amb el nom del'aparcament i li he possat el mateix. És un punt de partida d'excursions i la gent ho utilitza de "camp base". A prop hi ha el riu Flamisell i el Campament Juvenil El Famisell, no sé si és possible acampar-hi, ho podeu preguntar a l'Ajuntament de La Pobleta de Bellveí. Crec que des d'aquí podeu anar al llac de Montcortés, ho haureu de buscar a internet.



Situació:
Accés: Venint per la carretera L-503 direcció La Pobleta de Bellveí uns 400 metres abans de la població trobarem en una corba tancada cap a l'esquerra una desviació de terra cap a la dreta, al costat de la desviació hi ha cartell indicatiu cap a les poblacions que trobareu més endavant. Heu de pendre la desviació de terra i a uns 20 metres hi ha l'àrea de pícnic.

Heu de pendre la desviació de la dreta

Si us fixeu al fons es veu un contenidor i més enrera les  barbacoes
 Què visitar?

La Pobleta de Vellveí:


La Vall Fosca:
La Vall Fosca amb encara colors d'hivern

Pallars Jussà:
Vistes des del Castell de Mur


1 comentari:

  1. Bon reportatge Marta, sembla un lloc tranquil i per ara a l'estiu també sembla que a les taules els hi toqui la ombra, un bon raconet per fer un mos i descansar. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina